Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Atiba kulüpte oldukça mutlu yıllar geçirdiğini söyleyerek 1 sene daha futbol oynayabileceğini işaret etti. Geçtiğimiz yılın en iyi erkek sporcusu seçilen Atiba bu sezon şampiyon olabileceklerini söyleyerek bazı açıklamalarda bulundu.

İlk defa bu ödülü aldığını söyleyen Atiba, gerçekten çok heyecanlı olduğunu ve bundan sonraki süreçte de elinden gelenin en iyisini yaparak her daim futbolla iç içe kalacağını belirtti. Sergen Yalçın'ın ekibe katılmasından sonra takımda olumlu bir havanın yakalandığını dile getiren Atiba, güzel bir başlangıç ile 2'de 2 yaptıklarını ve önümüzdeki 2 hafta sürecinde de oldukça zorlu maçlara çıkacaklarını hatırlattı.

1 Yıl Daha Takımdayım

37 yaşındaki tecrübeli Kanadalı oyuncu Atiba, sezonun bitmesi için önlerinde uzunca bir süre olduğunu 1 yıl daha siyah beyazlı takımda forma giymek istediğini sözlerine ekledi. Fikstür bakımından şu anda zorlu bir sürece dahil olacağını ifade eden Atiba, kalan maçlarda ellerinden geleni yapacaklarını belirterek şampiyon olmak adına hala umutları olduklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen ödül töreninde Atiba'nın yanı sıra siyah beyazlı oyunculardan Umut Nayir'de en iyi çıkış yapan genç yetenek olarak göze çarptı. Başakşehir maçından da galibiyet ile dönmek istediklerini belirten Atiba, takıma yeni katılan Boateng'den de övgüyle bahsetti.

Editör: TE Bilişim