Oldukça zor günler geçiren Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımdan gönderilmesi gündeme gelirken yerine gelecek olan yeni hocanın ismi de merak konusu oldu. Vitrinlerde yeni hocanın adı Sergen Yalçın olarak geçerken aslında ismin başka biri olduğu iddia edildi.

Üste üstte alınan kötü sonuçlar ve son olarak Erzurumspor karşısında alınan mağlubiyet sonrasında Türkiye Kupası'nda da elenilmesi ile yönetim harekete geçerek Abdullah Avcı kredisini tamamen tüketti. Daha önceden de ismi gündeme gelen Sergen Yalçın için bir girişimde bulunulması beklenen siyah beyazlıların hedefinde aslında başka bir isim olduğu gündeme geldi.

İlk İsim Erol Bulut

Çalıştığı önceki takımlarda oldukça başarılı olan ve halen Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük yapan Erol Bulut'un siyah beyazlıların listesinde ilk sırada olduğu kaydedildi. Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Sivasspor'a kendi evinde 2-1 yenilerek zirveden oldukça uzak kalan Beşiktaş, hafta içinde de Erzurumspor'a rövanş maçında yine içerde 3-2 kaybederek Türkiye Kupası'na veda ederek taraftarlarını kahretmişti.

Harekete geçen siyah beyazlı yönetim hoca Abdullah Avcı ile son bir kez daha konuşarak işlerin oldukça kötü gittiğini ve Göztepe maçında da alınabilecek bir puan kaybına daha asla tahammülleri kalmadığını dile getirdi. 2020 yılına kadar Beşiktaş ile halen sözleşmesi bulunan tecrübeli hocaya yıllık 12 milyon lira tutarında bir bedel ödeyen siyah beyazlıların aklından geçen ilk ismin ise Erol Bulut olduğunu ve görüşmelerin ilerleyen tarihlerde başlayacağı iddia edildi.

Editör: TE Bilişim