Roma'da zaman zaman kadroya giremeyen ancak son günlerde oynadığı futbolla adından oldukça bahsettiren Cengiz Ünder için Milan devreye girdi. Tottenham ile birlikte sezon sonunda Cengiz için teklif yapması beklenen Milan'ın ne kadarlık bir teklifle ezeli rakibinin kapısını çalacağı ise henüz bilinmiyor.

Serie A takımlarından Roma'da oldukça başarılı bir sezon daha geçirmekte olan Cengiz Ünder için Avrupa'nın büyük kulüpleri adeta sıraya girdi. Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Milan'da milli oyuncumuz Cengiz'e talip oldu. Devre arasında cengiz için nabız yoklayan ancak bir türlü cevap alamayan Tottenham'ın da sezon sonunda bir kez daha Roma ile masaya oturmasına artık kesin gözüyle bakılmakta.

Milan ve Tottenham Devrede

Serie A'da son yıllarda oldukça kötü bir sezon geçiren ve taraftarlarını kahreden Milan'ın bu kez şeytanın bacağını kırmak için iddialı bir kadro ile sezona girmesi istenmekte. Devre arasında Suso'yu kiralık olarak Sevilla'ya gönderen Milan'ın sağ açık pozisyonu için Cengiz Ünder'i düşündüğü ancak oyuncunun kariyerini İngiltere'de devam ettirme olasının oldukça yüksek olduğu iddia edildi.

Editör: TE Bilişim