Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Belli Oldu

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Belli Oldu
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen genel kurulda 12 sandıkta toplamda 1529 geçerli oy kullanıldı. Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı, Şekip Mosturoğlu oldu.

Fenerbahçe'de yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı, Şekip Mosturoğlu oldu. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen genel kurulda toplamda 1529 geçerli oy kullanıldı ve bu oyların 1177'sini alan Mosturoğlu, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu başkanlığına seçildi. Diğer adaylardan Sevil Becan 265, Nihat Tokat ise 87 oy aldı.

Şekip Mosturoğlu'nun ekibinde görev dağılımı şu şekilde oldu: Şekip Mosturoğlu (Başkan), Hakkı Kurtuluş (Başkan Vekili), Levent Hataylı (Sekreter), Elizabet Uğurlu ve Çağlar Özdemir (Sayman).

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Güzel bir günü daha geride bıraktık. Şekip Mosturoğlu ve ekibini tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Güzel bir süreci hep birlikte tamamladık." sözleriyle Mosturoğlu'nu tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.