Havvanur Kethüda, Dünya Boks Şampiyonu Unvanını Kazandı

Havvanur Kethüda, Dünya Boks Şampiyonu Unvanını Kazandı
Trabzonspor'un genç boksörü Havvanur Kethüda, uluslararası arenada büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu unvanını elde etti.

Milli boksör Havvanur Kethüda, katıldığı Dünya Boks Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Genç sporcu, finaldeki rakibini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Kethüda'nın bu başarısı, Türkiye'nin boks alanındaki yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Trabzonspor'un desteklediği sporcu, uluslararası düzeyde kazandığı bu unvanla birlikte kariyerinde önemli bir adım attı.

Şampiyonluk sonrası açıklama yapan Kethüda, kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve bu başarıyı ülkesine armağan ettiğini belirtti. Genç boksörün gelecekteki hedefleri arasında olimpiyatlarda da başarılı olmak yer alıyor.178538 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.