Kübra Denizci Keskin: Avrupa Ralli Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

Kübra Denizci Keskin: Avrupa Ralli Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
Dünyanın tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, Avrupa Ralli Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Osmangazi Belediyesi'ni temsil eden dünyanın tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Denizci Keskin, Avrupa Ralli Şampiyonası'na katılmak üzere yola koyuldu. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Keskin'e başarı dileklerini ileterek moral verdi ve geçen yıl olduğu gibi bu yıl da desteğini gösterdi.

Keskin, 2023 yılında özel olarak hazırlanan aracıyla Türkiye Tırmanma Şampiyonası'nda birincilik elde etmişti. Bu yıl ise 15-17 Ağustos tarihleri arasında, Avrupa Ralli Şampiyonası'nın en prestijli ve zorlu etaplarından biri olan Çekya'daki Barum Zlín Yarışı'nda yarışacak. 207,49 kilometrelik teknik asfalt etaplarda mücadele edecek olan Keskin, binlerce seyircinin desteğiyle podyuma çıkmayı hedefliyor.

Başkan Aydın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada Keskin'e başarılar diledi ve Osmangazi Belediyesi olarak kendisine her zaman destek olacaklarını vurguladı. Keskin ise yarış için heyecanlı olduğunu belirterek, 2024 yılında elde ettiği başarıyı bu yıl da tekrarlamayı hedeflediğini ve Türkiye Ralli Şampiyonası'ndaki performansını Avrupa'da taçlandırmak istediğini ifade etti. Ayrıca, engelli bireyler için bir ilham kaynağı olmanın önemini dile getirdi ve mücadele etmenin önemini vurguladı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.