Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Göztepe Beşiktaş maçında yaşanan kural hatası konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Bir an önce tüm gerçeklerin kamuoyu ile paylaşılması gerektiğini savunan Demirkol, TFF'nin de cevap vermekte geç kalmasının mantığı olmadığını söyledi.

Göztepe Beşiktaş maçında yaşananların üzerinden haftalar geçmesine rağmen halen TFF kanadından bir açıklama gelmemesi taraftarları isyan ettirirken futbol yorumcuları da olaya dahil oldu. Demirkol, Göztepe Beşiktaş maçındaki kural iddiasına atıfta bulunarak TFF'nin oldukça geç kaldığını söyledi.

Karar Artık Verilmeli

Demirkol, bunun bir kural hatası ya da hakem hatası olduğunu TFF'nin bir an önce cevaplamasını gerektiğini belirterek bu kadar uzunca bir süre geçmesine rağmen bir şey söylenmemesinin kafaları karıştırdığına dikkat çekti. Ne kadar bu kadar uzun sürdüğüne dair bir mantık yürütemediğini dile getiren Demirkol, bunun daha çok taraflar arasında bir kaos yarattığını da ifade etti.

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanan maça da değinen Demirkol, tüm ele çarpma pozisyonlarına ceza sahası içerisinde çift vuruş verilmesini isterken bunun standartların üzerinden bir karar olduğunun da altını çizmeden geçemedi.

Editör: TE Bilişim