Alanyaspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldı. Karşılaşma sonunda açıklamalar yapan sarı lacivertlilerin eski oyuncusu Şanlı, hakem hatalarından ötürü Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi gerektiğini ifade etti.

Sarı lacivertlilerin eski yıldızı Tuncay Şanlı, Kadıköy'de oynanan Alanyaspor Fenerbahçe maçı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. FB TV'de ye Alanyaspor Fenerbahçe maçını yorumlayan Şanlı, sarı lacivertli takımdan çok korktuklarını ve bir an önce bu hakem hatalarına tepki olarak takımın Ali Koç tarafından ligden çekilmesi gerekliliğini savunarak başkanı göreve çağırdı.

Ligden Çekilmek Gerek

Şanlı, hakemlerin takımlara göre kararlar verdiğini söyleyerek penaltı pozisyonunun VAR'dan dönmesine bir türlü anlam veremediğini ve resmen Fenerbahçe'nin 3 puanının çalındığını ifade etti. Hakemin oldukça adil bir mücadele yönetmediğine vurgu yapan Şanlı'nın açıklamalarına sosyal medya üzerinden sarı lacivertli taraftarlarda büyük bir destek geldi. Yaşananların akabinde Başkan Ali Koç'un kısa bir zaman zarfı içerisinde açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu.

Editör: TE Bilişim