Simpsonlar dizisinde bir kehanet daha gerçek oldu Simpsonlar dizisinde bir kehanet daha gerçek oldu

 Refika Birgül'ün Sunumuyla 'Süper Hızlı Tarifler' Ramazan Ayına Damga Vuracak"

SuperFresh markası, yenilikçi bir proje olan 'Süper Hızlı Tarifler'i, dijitalin popüler formatı olan 'reels' konseptinden ilham alarak televizyona taşıdı. Markanın yüzü Refika Birgül'ün hazırladığı 10 farklı yemek tarifi, Ramazan ayı boyunca tüketicilerle buluşacak.

SuperFresh, üç yıldır marka yüzü olan Refika Birgül ile iş birliği yaparak Ramazan ayına özel bir reklam kampanyası başlattı. Çorbadan tatlıya, ana yemeklerden sahur tariflerine kadar SuperFresh ürünleriyle hazırlanmış çeşit çeşit 10 farklı tarifin yer aldığı 'Süper Hızlı Tarifler' reklam serisi, Ramazan boyunca televizyon ekranlarında ve markanın sosyal medya hesaplarında izleyicilerle buluşacak.

Süper Hızlı Tarifler reklam serisi, dijitalin sevilen formatı olan 'reels' konseptini televizyona uyarlayarak tüketicilere 'ne pişirsem' sorusuna cevap veriyor. Üç yılı aşkın süredir marka yüzü olarak dijital platformlarda en çok izlenen tariflerin sahibi olan Refika Birgül ile iş birliği yapan marka, son kampanyası SuperFresh Bi Yolculuk ile 22 ödül alarak iletişimde liderliğini kanıtlamıştı.

Editör: Habererk Com