Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde yıkıma neden olan depremlere Hatay'da yakalanan yemek videolarıyla ünlü fenomen Taha Duymaz, hayatını kaybetmişti.

Taha Duymaz'ın cenazesinden 10 gün sonra abisi Emre Duymaz, fenomen ismin sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Taha'nın abisi Emre Duymaz paylaşımda şu sözlere yer verdi: "Selamünaleyküm arkadaşlar. Ben Emre, Taha’nın abisiyim. Bildiğiniz gibi Taha, Melek, Umut, halam ve eniştemi kaybettik. Bizim için çok zor bir durum. Ailemizden bir ada 5 kişi eksildi. Gerçekten bu durumu yaşamayan bilemez. İlk günden kardeşlerimi çıkarana kadar ordaydık. Hatay’da gördüklerimiz çok kötüydü. İnsanlar çok zor durumdaydı. Çoğu insanın belki de yaşayacakları güzel hayatlar, hayalleri vardı. O gün hepsi enkazın altında kaldı. Hayatımızsa ömür boyu kalacak Taha kardeşimin anılarını elimizden geldiğince yaşatacağız. Sosyal medya hesapları ailemizde aktif kalacak."

Emre Duymaz sözlerine şöyle devam etti: "Taha yokluktan gelme bir çocuktu. Fenomen oldu olay oldu, vefat etti yine olay oldu. Sırf prim için, enkaz altında kalan bu çocuktan prim kasanlar oldu. Bu kötü insanların bu kadar alçalacağını bilmiyorduk. Ateş düştüğü yeri yakar gerçekten çok doğru bir sözmüş çünkü insanlık dışı davranışlar bu çocuk bu durumda bile size hakkını helal eder biliyorum. Ama benim diyeceğim, ben herkesi Allah’a havale ediyorum. Herkes yaşattığını yaşayacak bir gün. Keşke buradan bu paylaşımı yapmasaydım bu olanlar olmasaydı diyorum."

Taha Duymaz'ın sosyal medya hesabından paylaşım: Herkes yaşattığını yaşayacak - Resim: 8

Editör: Yadigar Hanım