Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, Tedavi olmak için Küba'ya gitmişti. Döndükten sonra sağlık durumunu sosyal medya hesabından  paylaştı.

BU AÇIKLAMAYI BORÇ BİLİRİM KANSERLİ KARDEŞLERİME 

Hepimiz bir çare peşindeyiz yanlışa düşmeyelim ! Hepinize selam olsun ,uzun zamandır bir şey paylaşamadım Küba’dan döner dönmez Acıbadem’de radyo terapiye başladık .

Suyla Bulaşan Parazit Vakaları Artıyor Suyla Bulaşan Parazit Vakaları Artıyor

Görüntü olarak pek sevimli değilim, inşallah yarın çeki düzen vericek halim olursa kendime ,size Küba ile ilgili daha detaylı bilgi paylaşacağım .

Şimdi çok fazla mesaj ve çok fazla soru yardım isteyen var .

Tedaviye yeni başladım ve tam sonuçlarını faydasını kendim henüz görmeden bir şey diyemiyorum kandırmış olurum çünkü benim ki pankreas kanseri .Artı BEN DOKTOR DEĞİLİM EZBERE BİR İLAÇ TAVSİYESİNDE BULUNMAM MÜMKÜN DEĞİL!!

Bende orda hastaneye gittim ve onkolog ne verdiyse onu aldım .

Tur şirketleri var ,içinde dürüst olanlar’da var ,hırstan kıran kırana bir mücadele ,rakip firma ile gitseniz tedavinize bile burnunu sokanlar ,onlarla yola çıkmadınız diye tedavinizi almanıza sıkıntı çıkartabilicek insanlar var .

Koyun can derdinde ,kasap et .

Bununla ilgili daha sonra yazıcağım ancak en önemli ayrıntı ,en ACİL açıklama lürfen AKREP ZEHİRİ ilaçlarının kara borsaları vs .

AMAN SAKIN KÜBA DIŞINDA ÜRETİLENLERDEN BAŞKA ALMAYIN !!

Sakın kimseye kanmayın .

Ben önce akrep zehiri ,sonradan immuin terapi ilaçlarını aldım ordan..

Bunun dışında Küba’dan bir şey almadım .

Küba bu konuda çok dürüst ,kendileri bunların çaresi bizde yok boşuna zaman kaybetmeyin diyorlar ! Akrep zehiri başka yerde’de üretiliyor biz satıyoruz vs derlerse lütfen bunlar ‘da orjinali deselerde almayın !!

Daha ucuz olur ,pahalı olur bilmiyorum ama PARA için malesef Akrep zehirinin de üç kağıdını yapanlar var aman dikkat !!

Yurt içinde güvenebilir SAĞLIK BAKANLIĞIMIZIN onaylı ilaçlar.

Birde burda herkese cvp yazamıyorum çoğu zaman bu aralar okuyamıyorum ,hakkınızı helal edin ..Çok ağrılı bir süreçteyim kafamı kaldıramadım uzun süre ,dualarla donattığınız nefesinizden ben razıyım Allah’ta sizden razı olsun.

Editör: Habererk Com