Tesla fabrikasında  çalışan yazılım mühendisi,  pençelerini sırtına ve koluna sokan robotun saldırısına uğradı: rapor Bir Tesla mühendisi, şirketin  Austin yakınlarındaki Giga Texas fabrikasında meydana gelen acımasız ve kanlı bir arıza sırasında bir robotun saldırısına uğradı .

Küçük kızın odasındaki canavar bakın ne çıktı? Küçük kızın odasındaki canavar bakın ne çıktı?

Tesla yazılım mühendisi , elektrikli otomobil üreticisinin Teksas Austin'deki fabrikasının zemininde arızalı bir robotun saldırısına uğradığı ve  ciddi şekilde yaralandı .

Tanıklar geçen ay Information'a , alüminyum araba parçalarını hareket ettirmek için tasarlanan robotun mühendisi sıkıştırdığını ve metal pençelerini onun sırtına ve koluna saplayarak yerde kan izi bıraktığını söyledi.

Mühendis, görevi yeni dökülmüş alüminyum parçalarından araba parçalarını kesmek olan robotları kontrol eden bir yazılım programlıyordu .

Görgü tanıkları, Bilgi'ye göre, mühendis ve ekibinin makineler üzerinde çalışabilmesi için robotlardan ikisi devre dışı bırakılırken , üçüncüsü yanlışlıkla açık bırakıldı ve bu da iki yıl önceki saldırıyla sonuçlandı.

Haber sitesi, Travis County'deki sağlık yetkililerinin yanı sıra federal yetkililere de sunulan bir yaralanma raporunun elde edildiğini söyledi.

Editör: Habererk Com