Davutoğlu, Schulz ve Baerbock ile görüştü: Bölgesel ve küresel konular ele alındı
Yayınlanma:
Ahmet Davutoğlu, Yunanistan'da Martin Schulz ve Annalena Baerbock ile bir araya gelerek Avrupa'nın geleceği ve bölgesel konuları ele aldı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Yunanistan'da bulunan Avrupa Parlamentosu eski Başkanı Martin Schulz ve Birleşmiş Milletler Genel Kurulu Başkanı Annalena Baerbock ile bir araya geldi.
Davutoğlu, Yunanistan'da düzenlenen ve konuşmacı olarak yer aldığı "Economist Impact, 29th Annual Government Roundtable" forumunun ardından bu önemli görüşmeyi gerçekleştirdi. Görüşmede Avrupa'nın ve bölgenin geleceği başta olmak üzere çeşitli konular ele alındı.
Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görüşmenin detaylarına değindi. Paylaşımında, Avrupa'nın geleceği, AB-Türkiye ilişkileri ve Gazze'deki soykırımın da aralarında bulunduğu bölgesel ve küresel konuları görüştüklerini belirtti.
Dünya
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.