Bayraklı Belediye Meclisi adayı Rahmi Dinçer, yakın zamanda gerçekleşen bir halk toplantısında, AKP ve CHP’nin belediye meclisi adaylarının çoğunun müteahhit olduğunu belirterek, “AKP veya CHP’ye oy verin, sonuçta Bayraklı Belediye Meclisini BAM Partisi ele geçirecek. BAM Partisi, Bayraklılı Müteahhitler Partisi demektir!” ifadelerini kullandı.

Dinçer, mecliste farklı bir ses olması gerektiğini vurgulayarak, “Bu duruma meydan okuyacak olanlar komünistlerdir. Her mecliste bir komünistin olması şarttır” dedi.

Erbakan'dan Refah Market'ler hamlesi Erbakan'dan Refah Market'ler hamlesi

Dinçer’in konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Size birkaç isim sıralayacağım. Genellikle cebimde kağıt taşımam, ancak bu isimleri ezberleyemedim, çünkü sayıları oldukça fazla. Bayraklı halkı, bu soyadlarına dikkat etmeli. Hangi partiden olduklarını söylemeyeceğim, bazıları AKP’den bazıları CHP’den. Seçilecek olanlar bunlar: Mustafa Karaman – Karaman İnşaat, İsmail Sarı – Sarı İnşaat, Hasan Aydemir – Aydemir İnşaat, Tolga Ciritoğlu – Ciritoğlu İnşaat, Latif Aydemir – Aydemir İnşaat. Her iki partiden de adaylar var. Erdal Seyitler – Avcılar İnşaat, Şener Avcı – Avcılar İnşaat gibi. Gerçek şu ki, seçimlerden sonra meclisin hakim partisi BAM Partisi olacak. Ve bu duruma karşı çıkacak olanlar, yalnızca komünistlerdir. Her meclise bir komünistin olması gerekmektedir.”

Kaynak: Haber Merkezi