Trendyol Süper Lig‘in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 90 dakikası 1-1 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’in bitiş düdüğünü çalmasının ardından saha içerisinde ortalık karıştı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, sahaya inerek Halil Umut Melere yumruk attı. Kalabalık içerisinde bir süre yerde kalan Meler’e tekmeler de savruldu. Türk Eğitim Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Fatih Gümüş ile 3 Nolu Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu ortak açıklama yaparak olayı kınadı.

Açıklamada; ” Okullarımızın kamera kayıtlarından izlediğiniz eğitim çalışanlarına yapılan şiddeti dün tv ekranlarından canlı canlı izlediniz. “Eğitim çalışanlarına bulaştırılan kara lekenin toplumun her kesimine bulaşmaması imkansızdır!” diyerek şiddet konusunda toplumumuzu uyarmıştık. Eğer siz bir eğitimciyi şiddetinizle lekelerseniz toplumumuzun her kesimi bu lekeden nasibini alır! Nihayetinde dün de öyle oldu.

Dün, MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor futbol müsabakasının bitiş düdüğüyle birlikte maçın hakemi Halil Umut Meler’e yönelik gerçekleştirilen saldırıyı büyük bir üzüntüyle izledik. Şiddetin sorumlularını kınıyoruz. Geçmiş olsun Halil Umut Meler. Sizin halinizi en iyi eğitimciler anlar.

Erdoğan'dan çiçeği burnundaki Genel Başkan Dervişoğlu'na tebrik! İYİ Parti Saray'a mı dümen kıracak? Erdoğan'dan çiçeği burnundaki Genel Başkan Dervişoğlu'na tebrik! İYİ Parti Saray'a mı dümen kıracak?

t1-3t2-3

Editör: Habererk Habererk