Şirket, yemek, yol ve maaş zamlarıyla çalışanlarını destekliyor ve yıllık net karının 100 milyon lirasını onlarla paylaşıyor.

SSK Bağ Kur ve memur emekli maaşlarında zamlı maaş tabloları belli oldu SSK Bağ Kur ve memur emekli maaşlarında zamlı maaş tabloları belli oldu

Şirket, yeni yılda da çalışanlarının günlük yemek ve yol ücretlerini yüzde 67 oranında artırarak 250 TL ve 100 TL olarak belirledi. Param, bütünleşik finans sağlayıcısı olarak çalışanlarının yanında duruyor. Geçen yıl net karının bir kısmını çalışanlarıyla paylaşan Param, son iki yılda önemli bir adım attı.

Param, başarı, motivasyon, performans ve yaratıcılığı öne çıkaran bir şirket kültürü oluşturdu. Param, çalışanlarıyla uzun vadeli bir ortaklık kurmayı hedefliyor. Param Kurucu ve Üst Yöneticisi (CEO) Emin Can Yılmaz, yaptıkları uygulamalarla çalışan bağlılığını ve şirketin katma değerini artırdıklarını söyledi.

Yılmaz, Param ailesinin her gün büyüdüğünü, son satın almalarla ekibin 1600 kişiye ulaştığını ve 2024 yılında 1750 kişi olmayı planladıklarını belirtti.

Yılmaz, “Kendini işine adayan değerli arkadaşlarımız sayesinde Türkiye fintek ekosistemine ve ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz. Param Grubu’nun başarısı tüm çalışma arkadaşlarımızın emekleri ve katkılarıyla sağlandı ve sağlanmaya devam edecek. Biz birlikte kazanmayı bilen bir takımız ve şirketimizin kazancının 100 milyon lirasını çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaya karar verdik.” diye ifade etti.

Kaynak: Haber merkezi