2016 yılı Türkiye güzeli Sibel Demiralp komşusu tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi. 

7 ay önce İstanbul Ataşehir'de lüks bir siteye taşındığını, siteye taşınır taşınmaz sıkıntıların başladığını belirten Sibel Demiralp, alt komşusunun defalarca tehditler savurduğunu, polisin yanında da kendisine saldırdığını ifade etti.

Siteye taşındıktan 3 gün sonra komşusunun güvenliği arayıp gürültü yapıldığı gerekçesiyle şikayette bulunduğunu, ancak kendisinin o esnada evde olmadığını anlatan Demiralp, "Kapıma defalarca vurdu, kapıyı açmaya çalıştı, beni öldüreceğini söyledi. Kalp hastasıyım panik atağım tuttu. Dairede yaşayan önceki kiracılara da aynı şeyleri yaşatmış. Böyle bir sitede rahat edemeyeceksem, evimde huzur bulamayacaksam nereye gideceğim, nereye taşınacağım?" dedi.

Alt komşusu dışında kimseden şikayet almadığını vurgulayan Demiralp, önceki akşam da aynı nedenle kapıya dayanan alt komşusunun evde bir arkadaşıyla otururken yukarı çıkıp kapıyı tekmelediğini, tehditler savurduğunu iddia etti.

Çok korktuğunu dile getiren Demiralp, "Tekme izleri duruyor seni burada yaşatmayacağım, sana huzur vermeyeceğim, çık dışarı, seni öldüreceğim dedi. Polislerin yanında saldırdı" dedi.

Editör: Yadigar Hanım