Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu'nu parti merkezinde ziyaret etti. Görüşme yarım saat sürdü. Görüşmenin ardından, her iki lider de kamera karşısına geçtiler. Ümit Özdağ’ın ziyaretinin sebebi , Sayın Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecinde kendisini 2 kez ziyaret etmiş olmasıydı. Ümit Özdağ : “ Önemli görüşmeler yapmıştık, seçimden sonra değerlendirme imkanımız olmadı. Hem iadei ziyaret, hem de genel bir değerlendirme yapmak için kendisinden geçen hafta randevu talep ettik, kendisini ziyaret etmek istedik.”ifadelerini kullandı.

Özdağ’ı genel merkezde CHP sözcüsü Faik Öztrak karşıladı. Ümit Özdağ, karşılama anını paylaştı. Öztrak : “ Yerler kaygan, dikkat kayarsınız.” dedi Ümit Özdağ'da : “ Merak etmeyin, sağlam basıyoruz.” dedi ve aralarında bir gülüşme olduktan sonra üst kata çıktılar. Kılıçdaroğlu ise görüşmelerin güzel geçtiğini, Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi.
“Seçimlerin sonuçlarını, yerel yönetim seçimlerini birlikte değerlendirdik.” dedi. 
Gazeteciler hem Kılıçdaroğlu'na, hem Ümit Özdağ’a : “ Yerel seçimlerde bir beraberlik olur mu?” sorusunu yöneltti. Bu soruya her ikisi de bir cevap vermedi, sadece teşekkür etmekle yetindiler.

Editör: Habererk Com