Ahmet Uğurlu, 71 yaşında kanser tedavisi gördüğü süreçte hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefatı, meslektaşları Zafer Algöz ve Cem Yılmaz tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu.

Algöz, Uğurlu için "Büyük sanatçı, değerli ağabeyimiz Ahmet Uğurlu’yu kaybettik. Çocukluğumuzun ve gençliğimizin Çobanbey Mahallemizin ilk aktörü. Hepimizin ilham kaynağı. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Çok büyük kayıp" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz ise, "Çocukluk arkadaşlarım Taner kardeşimin ve Tuna ağabeyimin dayısı, Mustafa ağabeyimizin ağabeyi değerli büyüğümüz Ahmet Uğurlu ağabeyimizin mekanı cennet olsun. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim. Gençlik kahramanımızdı mekânı cennet olsun" şeklinde duygularını paylaştı.

Konuşanlar'a katılan kadın konuk, Hasan Can Kaya'ya büyük şok yaşattı Konuşanlar'a katılan kadın konuk, Hasan Can Kaya'ya büyük şok yaşattı

Ahmet Uğurlu'nun cenazesinin yarın öğle namazında Şakirin Camii'nden kaldırılacağı belirtildi. Usta oyuncunun Türk sinema ve tiyatrosundaki büyük katkıları unutulmayacak.

Editör: Habererk Com