Sevilen halk şarkıcısı Vassilis Karras, son dönemde yaşadığı ciddi sağlık sorunu nedeniyle 24 Aralık Pazar günü saat 17.00'den kısa bir süre sonra 70 yaşında hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, kanserle uzun süredir mücadele ediyor ve Selanik'teki Trans-Balkan Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Sanatsal yolculuğunun ilk anından itibaren öne çıkan, kendi kimliği ve karakteriyle öne çıkan bir sanatçıydı ve onu hiçbir sanatçıyla karıştırmanın imkânı yoktu. Ancak aynı zamanda çok yetenekli bir yaratıcıydı. Kendi hitlerinin çoğu ya sözlerde ya da müzikte onun imzasını taşıyor... bazen her iki tarafta da, diğer sanatçılar da onun parçalarını söylüyor ve hatta bazıları onlardan ortaya çıkıyor.

"Yıllaın geçtiğinde", "Eskisi gibi", "Selanik'te yağmur yağıyor" yazdığı ve büyük hit haline gelen şarkılardan sadece birkaçı.

Vassilis Karras, 30 yılı aşkın süredir eğlencenin ön saflarında yer almayı başararak sayısız hayranına büyük heyecan yaşattı.

İki askeri helikopter eğitim sırasında düştü: 1 ölü, 7 kayıp İki askeri helikopter eğitim sırasında düştü: 1 ölü, 7 kayıp

"Nychta Xelogiastra", "Ne İstersen Söyle", "Kuzeyden Güneye", "Beni Tramp Yaptın", "Beni Ara" şarkıları hayranlarının kalplerine seslenerek onu özellikle sevdirerek büyük hit oldu. ve popüler.

Vasilis Karras kimdir?

(gerçek adı Vasilios Kesoglides) 12 Kasım 1953'te Kavala'nın Kokkinochori kentinde doğdu. Damianos ve Anastasia adında iki erkek kardeşi vardı. 10 yaşındayken ailesiyle birlikte Selanik'e gitti. 1969 yılında 16 yaşındayken Selanik Evosmos'taki "Prosfygas" gece kulübünde ilk müzikal performansını sergiledi. Aynı zamanda şarkı söylemekten sonra ikinci büyük aşkı olan araba tamircisi olarak çalıştı. Aynı zamanda Selanik'teki OSE'nin makine dairesinde de çalışmıştı; bu, "Ego agapi mou, ego" adlı şarkısına da yansıyor.

Profesyonel kariyerine Selanik'te başladı. Plakları altın ve platin plak kazandı; en büyük ticari başarısı ise 180.000 kopya satan, sözleri ve müziği Michalis Rakintzis'e ait olan "You've Made Me a Tramp" albümü oldu.

Editör: Habererk Com