İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu istifası! İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu istifası!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı basın toplantısında, İYİ Parti'den ayrılarak CHP'ye katılan İBB Meclis üyelerinin, diğer illerdeki İYİ Partili meclis üyelerine baskı yaptığını ve CHP'li bir yöneticiyle görüştürme vaadiyle istifaya ikna etmeye çalıştığını öne sürdü.

Bu iddiaların ardından sosyal medyada bir açıklama yapan Çanakkale Belediyesi'nin İYİ Partili Meclis Üyesi Ahmet Uslu, İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan'ın kendisine böyle bir telefon görüşmesi yaptığını ve CHP'li Muharrem Erkek ile görüşme ayarlayabileceğini söylediğini belirtti.

Uslu, bu konuyu parti yönetimine bildirdiğini de ifade etti. Ancak İbrahim Özkan, Uslu'nun iddialarını yalanlayarak, kendisine gelen bir Whatsapp mesajını paylaştı.

Mesajda, Uslu'nun Özkan'a Muharrem Erkek ile görüşmek istediğini yazdığı görülüyordu. Özkan, mesajı paylaşırken, “İlgili meclis üyesinin dün akşam bana attığı mesajı kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum. Muharrem Erkek beyle görüşme talebi kendisinden gelmiştir” dedi ve Kürşad Zorlu'yu da etiketledi.

Kaynak: Haber merkezi