Mustafa ULUSOY/ÇORUM, (DHA)- ÇORUM’un Kargı ilçesinde devrilip alev alan TIR’daki 2 kişi, yanarak yaşamını yitirdi. Ölen 2 kişinin kimlik tespiti için çalışma başlatıldı.
Kargı ilçesi D-100 kara yolunda sürücüsünün kontrolünü yitirdiği NK 3 ABK Bulgaristan plakalı TIR devrilip alev aldı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yangının söndürülmesi sonrası yapılan incelemede, TIR’da bulunan 2 kişinin yanarak öldüğü tespit edildi. Yanan araçta Bulgaristan uyruklu Lorzko Petev’e (47) ait pasaport bulundu.
Jandarma soruşturmayı sürdürürken, Muş nüfusuna kayıtlı TIR şoförleri Kayhan İnanç ile Okan Akyel’den haber alamayan yakınları, kazayı duyup Kargı İlçe Jandarma Komutanlığı'na müracaatta bulundu. Yakınları TIR'da olabileceklerini düşündükleri İnanç ve Akyel'in Bulgaristan menşeli bir firmada görev yaptıkları yönünde bilgi verdi. 
Ölen 2 kişinin cansız bedenleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlemesi ve kimlik tespiti için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha