Hangi gazeteyi alsa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, hangi kanalı açsa onun canlı yayınlanan konuşmasını, hangi internet sitesine baksa yine Cumhurbaşkanının bir haberini görmekten içine daral gelenler, Doğan Medya Grubunun da el değiştirmesiyle, ülkemizde muhalefetin sesinin daha da kısılacak olmasının üzüntüsünü yaşıyorlar.

“Her kriz beraberinde kendi fırsatını getirir” cümlesinden yola çıkarsak, aslında bu durum gün be gün büyümekte olan “tarafsız” ve de “çıkar beklentisiz” haber siteleri için, değerlendirebilmeleri halinde ciddi bir fırsat olarak gözüküyor.

Hiç izlemediğimiz ama cebimizden bol miktarda para verdiğimiz TRT'nin, yandaş candaş haber kanallarının, hatta spor programlarının bile keseri hep iktidardan yana vurduğu, ekranların AKP bakanları/vekilleri, biatçı gazeteciler, çakma analistlerle dolduğu, tarihin bile dizilerle manipüle edildiği bir ortamda okuyuculara çölde bir vahadır Habererk…

Mahallenin vatanperver delikanlısıdır, hürmet gören ağabeyidir, elleri kınalı yaşlı teyzesidir.

Sizin sesinizdir.

Milletin bizatihi kendisidir.

“Kediye kedi” diyebilen yazarları, gündemi sıkıca takip eden editörleri, vatanın âli menfaatleri dışında bir şey düşünmeyen yayın kurulu vardır.

Türk’e has bu turkuaz semalarla çevrili, ay yıldızlı şanlı al bayrağın dalgalandığı, mübarek ezan-ı Muhammedi’nin günde beş vakit yankılandığı bu kutsal toprakların kıymeti gün be gün artan haber sitesidir Habererk.

Her daim adaletin, insan haklarının, eşitliğin, doğruluğun yanındadır.

Vatan sevdalılarının göz bebeğidir.

25.03.2018 tarihi de Habererk için bir dönüm noktasıdır.

Milliyetçi Camiaya “Kral Çıplak” diyebilmeyi öğreten adam kurucu Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Türk’ün koltuğunu genç kardeşimiz Neşe Egemen’e devrettiği, yayın kurulunun baştan aşağı yenilendiği gündür bu gün.

Yeni Habererk, yine Habererk.

Çıtasını yükselten, daha dinamik, daha hayatın içinden bir Habererk için bizi takip etmeye devam edin.

Her şey çok güzel olacak.