2023 yılının ilk bebekleri dünyaya geldi.

İSTANBUL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeği Yavuz Selim Demir’i ziyaretinde, aileyi tebrik etti.

Bebek ve annenin sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Koca, anneye çiçek takdim ederek, bebeğe de çeyrek altın taktı.

ANKARA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeklerinden Yağız Alp Keskin’i ziyaretinde, bebek ve annenin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.

İZMİR

İzmir’de 2023 yılının ilk bebeği dünyaya gözlerini açtı.

Özel bir hastanenin doğum servisinde Zeliha-Süleyman Karaca çiftinin ikinci çocukları olarak 3 kilo 20 gram ağırlığında, saat 00.01’de doğan bebeğe Aras Bulut ismi verildi.

ADANA

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Sevinç ve Onur Gölbaşı çiftinin saat 00.01’dünyaya gelen bebeğine Toprak ismi verildi.

SİVAS

Sivas’ta 2022 yılının ilk bebeği saat 00.05’te dünyaya geldi. Öznur ve Aykut Halver çiftinin ikinci çocuğu olan bebeğe dedesinin ismi olan ‘Bekir’ adı verildi.

KAYSERİ

Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniğinde saat 00.05’te 3 kilo 990 gram ağırlığında bebek dünyaya geldi.

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta da yılın ilk bebeği Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Ek Hizmet Binası doğum servisinde saat 00.00’da dünyaya geldi.

ADIYAMAN

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde yeni yılın ilk dakikalarında 3 kilo 100 gram dünyaya gelen Aykut çiftinin bebeğini ziyaret etti.

MALATYA

Malatya’da 2023’ün ilk bebekleri saat 00.07’de dünyaya geldi. Aile, ikiz bebeklerine Ayşe ile Murat ismini verdi.

DİYARBAKIR

Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde, yeni yılın ilk bebekleri, Petek ve Şimşek ailelerinin oldu.

Editör: Habererk Habererk