Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve genel başkanvekili olan Prof. Dr. Doğan Aydal, siyasi partileri ziyaret etti. Ancak AKP, MHP ve BBP, kendisiyle görüşmeyi reddetti. Aydal, bu durumu sosyal medyada paylaştı.

Paylaşımında şunları yazdı:

“Partilerimize bugün nezaket ziyaretinde bulunduk. Saadet Partisi İl Başkanı sayın Halil Kayın beyefendi, DEVA Parti İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan hanımefendi ve CHP İl Başkanı sayın Bülent Sarı beyefendi, nazik ve sıcak ev sahiplikleri için teşekkürlerimi sunarım. Not: AKP, MHP ve BBP ile görüşemedik, çünkü randevu vermediler.”

Tolga Akalın'ın açıklaması herkesi aydınlattı! İYİ Parti'deki Saray'ın temsilcisi Oktay Vural mı? Tolga Akalın'ın açıklaması herkesi aydınlattı! İYİ Parti'deki Saray'ın temsilcisi Oktay Vural mı?

KURUM’U ELEŞTİRMİŞTİ

Aydal, geçen hafta Halk TV’de yaptığı açıklamalarla da AKP’yi eleştirmişti. AKP’nin aday seçmekte zorlandığını söyleyen Aydal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Karşı tarafın dediği gibi gavur değil” diyerek destek vermişti. Ayrıca ‘Kanal İstanbul’ projesini de reddederek, “Murat Kurum’un İBB Başkanı olmaması için bu bile yeterli bir sebep” ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: Haber merkezi