Antalya'da rüşvet soruşturması: Muhittin Böcek'in gelini ve diğer şüpheliler adliyeye sevk edildi

Antalya'da rüşvet soruşturması: Muhittin Böcek'in gelini ve diğer şüpheliler adliyeye sevk edildi
Antalya'daki rüşvet soruşturmasında Muhittin Böcek'in gelini ve diğer şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Antalya'da devam eden 'rüşvet' soruşturması kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek ile birlikte kuyumcu Kemal A., eski başkan vekili Metin A.'nın yeğeni Hakan A. ve iş insanı Bülent Ç. adliyeye sevk edildi.

Zuhal Böcek, 27 Temmuz sabahı İstanbul Havalimanı'nda 'Suçtan kaynaklanan mal varlığının değerinin aklanması' suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra Antalya'ya getirildi. Yanında bulunan 8 yaşındaki kızı ise babasına teslim edildi. Gökhan Böcek'in eşi olan Zuhal Böcek'in 3-4 gün önce yurt dışından geldiği öğrenildi. Soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan ve tutuklanan Muhittin Böcek, geçici olarak görevinden uzaklaştırılmıştı. Oğlu Gökhan Böcek'in ise halen yurt dışında olduğu belirtildi.

Soruşturmanın üçüncü dalgasında gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha önce, 5 Temmuz'da Muhittin Böcek, oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında gözaltı kararı verilmişti. Muhittin Böcek tutuklanırken, Zeynep Kerimoğlu yurt dışı yasağıyla serbest bırakılmıştı.

249828-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.