Ayvacık'ta kaybolan İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu için arama çalışmaları sürüyor

Ayvacık'ta kaybolan İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu için arama çalışmaları sürüyor
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde kaybolan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu için geniş çaplı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, doğa yürüyüşü sırasında kaybolan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu'nun bulunması için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, dün saat 16.00 sıralarında bir grupla yürüyüşe çıkan Adil Bartu'nun, Adatepebaşı köyü Gürleyik Şelalesi civarında gruptan ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadığını açıkladı.

Saat 17.00'de gelen ihbar üzerine AFAD, Ayvacık İlçe Jandarma ve Çanakkale İl Jandarma komando ekipleri yoğun bir arama çalışması başlattı. Dün gece geç saatlere kadar süren aramalarda sonuç alınamaması üzerine bugün de çalışmalar devam ediyor. Çanakkale AFAD, İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Komando ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve UMKE ekipleriyle birlikte yaklaşık 50 kişilik bir ekip arama çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca AFAD Başkanlığı'nın talimatıyla 8 ilden yaklaşık 70 kişilik profesyonel arama kurtarma ekibi bölgeye geliyor.

Artun, zamanla yarıştıklarını vurgulayarak, arama çalışmalarında avcıların da destek verdiğini ve Adil Bartu'yu bulmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Nazif Cemhan ŞEN-İpek YAVAŞ/AYVACIK, (Çanakkale), (DHA)

9755-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.