Bornova Belediyesi yüzme kursları doldu: 650 kişiye eğitim verilecek

Bornova Belediyesi yüzme kursları doldu: 650 kişiye eğitim verilecek
Bornova Belediyesi'nin yaz yüzme kurslarına yoğun ilgi nedeniyle kayıtlar doldu, 650 kişiye eğitim verilecek.

Bornova Belediyesi'nin 9-15 yaş arası çocuklar ve yetişkinlere yönelik yaz yüzme kursları büyük ilgi gördü ve kayıtlar kısa sürede tamamlandı. Işıkkent ve Çamdibi tesislerinde haftada iki gün, 45'er dakikalık seanslar halinde verilecek eğitimlerle, aylık toplamda 650 kişiye uzman antrenörler eşliğinde eğitim verilecek.

16 Temmuz'da başlayan kayıtlar, 21 Temmuz Pazartesi günü başlayacak eğitimler için kısa sürede doldu. Eğitimler, Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri ve Çamdibi Dr. Şaban Acarbay Yüzme Havuzu'nda, kapalı ve açık havuzlarda gerçekleştirilecek. Katılımcılar, pazartesi-çarşamba veya salı-perşembe günleri derslere katılabilecek.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sporu herkes için ulaşılabilir kılmak amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Başkan Eşki, yaptığı açıklamada, yaz dönemi spor etkinliklerinin fiziksel gelişimin yanı sıra sosyal gelişime de katkıda bulunduğunu vurgulayarak, Bornovalılar için daha fazla spor imkanı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.