Çanakkale'de kayıp müdür yardımcısı Bartu'nun cansız bedeni bulundu
Yayınlanma:
Çanakkale'de kayıp olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu'nun cansız bedeni, AFAD, AKUT, UMKE ve jandarma ekiplerinin 6 saat süren çalışmaları sonucu bulundu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Adil Bartu'nun cansız bedenini bulmak için AFAD, AKUT, UMKE ve jandarma ekipleri seferber oldu. Ekipler, zorlu arama kurtarma çalışmaları sonucunda Bartu'nun cansız bedenini ulaşılması güç bir bölgeden çıkarmayı başardı.
Öncelikle yaya olarak taşınan Bartu'nun cansız bedeni, yolun bir bölümünde traktör kasasına alındı. Uzun süren ve yaklaşık 6 saatlik bir çalışma sonrasında cansız beden, Adatepebaşı köyüne getirildi.
Adatepebaşı köyünde bekleyen ambulansla Ayvacık Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Bartu'nun cansız bedeni, burada gerekli işlemler için teslim edildi. (DHA)
Kaynak:DHA
Yerel Haberler
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.