Eskişehir'de fabrika yangını kontrol altında

Eskişehir'de fabrika yangını kontrol altında
Eskişehir'deki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı, 6 işçi dumandan etkilendi.

Eskişehir'de bir buzdolabı parçaları fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında 6 işçi yoğun dumandan etkilendi. Eskişehir Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Sarpkaya, olay yerinde yaptığı açıklamada, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlıca müdahale ettiğini ve yangının kontrol altına alındığını belirtti. Soğutma çalışmalarının devam ettiğini ve can kaybı yaşanmadığını ifade eden Sarpkaya, dumandan etkilenen 6 işçinin sağlık durumunun kontrol altında olduğunu söyledi.

Yangının çıkış sebebinin, fabrika yakınındaki karton atıkların sıcak hava nedeniyle kompresöre tutuşması olduğu tahmin ediliyor. Ancak, itfaiye ekiplerinin detaylı incelemesinin ardından kesin nedenin belirlenmesi için rapor bekleniyor. Sarpkaya, herhangi bir patlama veya yangının fabrika dışına yayılmadığını vurguladı. Yangın nedeniyle fabrika üretimi dururken, işçiler izinli olarak evlerine gönderildi.

Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor. DHA'nın haberine göre, olayla ilgili detaylı incelemeler ve soruşturma sürdürülüyor. Yetkililer, yangının tüm boyutlarını belirlemek ve sorumluları tespit etmek için çalışmalara devam ediyorlar.

27915-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.