Eskişehir'de yangın: 3 iş yeri zarar gördü, Belediye Başkanı Ünlüce incelemelerde bulundu
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı ilçesindeki EMKO Mobilyacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi'nde meydana gelen yangının ardından bölgede incelemelerde bulundu. Yangından etkilenen esnaf ve işçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ünlüce, itfaiye ekiplerinden yangının söndürme ve soğutma çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
Geri dönüşüm tesislerinin bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, hızla büyüyerek 3 iş yerinde büyük hasara yol açtı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu alevler kontrol altına alındı ve olası bir faciadan kaçınıldı. Olay yerine gelen Başkan Ünlüce, İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Ali Çeliksoy’dan yangına müdahale süreci ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yangından etkilenen bölgedeki esnaf ve işçilerle görüşen Başkan Ünlüce, "İtfaiyemiz ve birçok kurum, yangını kontrol altına almak ve iş yerlerini kurtarmak için canla başla mücadele etti. Soğutma çalışmalarının sürdüğü bölgede görev yapan tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Yangından etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.