İstanbul'da poyraz ve yağmur: Sıcaklar düştü

İstanbul'da poyraz ve yağmur: Sıcaklar düştü
İstanbul'da sıcak hava yerini poyraza ve yağmura bıraktı, sıcaklıklar düştü.

İstanbul'da uzun süredir etkili olan yüksek sıcaklık ve nemli hava, yerini kent genelinde poyraza, bazı ilçelerde ise yağmura bıraktı. Kartal ilçesinde sabah saatlerinde görülen yağmur, Üsküdar'da öğle saatlerinde de etkili oldu.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, haftasonundan itibaren poyrazın etkisiyle düşüş gösterdi. Poyrazın etkisiyle kent genelinde sıcaklıklar azaldı. Sabah saatlerinden itibaren parçalı bulutlu bir hava hakim oldu ve bazı ilçelerde yağmur yağdı.

Kartal'da sabah saatlerinde başlayan yağış etkili olurken, Üsküdar'ın Kısıklı semtinde ise öğle saatlerinden itibaren yağmur görüldü.

250331-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.