İzmir'de altıncı İZMAR market hizmete açıldı: Uygun fiyatlı alışveriş imkanı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklarla boğuşan vatandaşlara destek olmak amacıyla hayata geçirdiği İZMAR marketlerinin altıncı şubesini Bornova Doğanlar'da hizmete açtı. Bornova Doğanlar'daki yeni şubenin açılışına İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zafer Levent Yıldır, Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Güç, İZTARIM Yönetim Kurulu Başkanı Candaş Yeter ve Genel Müdürü Öztürk Kurt katıldı. Açılışa, birçok İzmirli vatandaş da yoğun ilgi gösterdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yıldır, açılışta yaptığı konuşmada ülkedeki ekonomik durumun tüm yaşam alanlarını etkilediğini vurguladı. Vatandaşların ekonomik yükünü hafifletmek için TANSAŞ benzeri bir uygulama başlattıklarını belirten Yıldır, İZMAR marketlerinde acil ihtiyaç maddelerinin uygun fiyatlarla sunulduğunu dile getirdi. Vatandaşlardan aldıkları olumlu geri bildirimlerden memnuniyet duyduğunu belirten Yıldır, İZMAR marketlerinin sayısını artırmaya devam edeceklerini açıkladı.
Açılışa katılan vatandaşlar da İZMAR marketlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Zekiye Ayan, fiyatların hesaplı olduğunu ancak emekli maaşının her şeyi karşılamadığını belirtirken, belediyenin işletmelerinin temizliğinden övgüyle bahsetti. Hacı Kasım Özdemir ise emekli maaşının yetersizliğinden yakındı ve İZMAR marketlerinin büyük bir ihtiyaç olduğunu vurguladı. Oya Topuzoğlu ise marketin açılmasını dört gözle beklediklerini ve daha sağlıklı, kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla sunulmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.