Kağıthane'de yangına polis müdahalesi: İtfaiye ekiplerine yardım eden polis memuru görüntülendi
Çağlayan Mahallesi'nde bulunan beş katlı bir binanın çatısında, 28 Haziran Cuma günü saat 18.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için merdivenli araçlarını kullandı.
İtfaiye ekipleriyle birlikte binanın çatısına çıkan bir polis memuru, yangının söndürülmesine yardım etti. Polis memuru, itfaiye hortumunun halat yardımıyla yukarı çekilmesinde aktif rol aldı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınıp söndürülürken, polis memurunun itfaiye ekiplerine verdiği destek, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
Yangınla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı. Olayın çıkış nedeni ve maddi hasar miktarı henüz tespit edilmedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.