Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yeni dönem: Besim Dutlulu başkan seçildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yeni dönem: Besim Dutlulu başkan seçildi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in vefatının ardından Besim Dutlulu başkan seçildi ve meclis ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, 48 yaşında hayatını kaybeden Ferdi Zeyrek'in ardından Besim Dutlulu başkanlığında toplandı.

Başkan Dutlulu, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, Ferdi Zeyrek'in Manisa için çok şey yaptığını ve kendisinin de bu mirası devam ettirmek için çalışacağını belirtti. Dutlulu, "Ferdi başkanımın bizi izliyor olduğunu biliyoruz. Bu bizim için bir motivasyon kaynağı. Hep birlikte daha iyi bir Manisa yapabilme düşüncesindeyiz. Ortak akıl ile bu şehri yöneteceğiz" dedi.

Meclis, Haziran ayı toplantısında 92 maddeyi karara bağladı. Dutlulu, Akhisar'da belediye başkanlığı yaptığı dönemde yaptığı çalışmaları örnek göstererek, Manisa'da da benzer başarıları hedeflediğini vurguladı. Merhum başkan Zeyrek'in ailesine ve Manisa halkına başsağlığı dileyen Dutlulu, ortak akılla şehri yöneteceklerini ifade etti.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.