Özer: Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesi partiyi memnun etti
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Turan Taşkın Özer, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun görüşmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, bu görüşmenin ve karşılıklı olumlu açıklamaların, Genel Başkanı, önceki Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayını memnun ettiğini belirtti.
Özer, 15 Haziran 2025'te Silivri Cezaevi'nde gerçekleşen görüşmede, 38. Olağan Kurultay'ın şaibeden uzak, meşru, demokratik ve açık şekilde gerçekleştirildiği konusunda karşılıklı beyanlarda bulunulduğunu, Kılıçdaroğlu'nun kurultayın 'tertemiz' olduğunu vurguladığını ve olumlu duygularını ifade ettiğini söyledi. Genel Başkan Özgür Özel'in de kamuoyuna doğru bilgiyi verdiğini ve kurultaya dair değerlendirmeleri şeffaf bir şekilde aktardığını ekledi.
Özer, bu görüşme ve karşılıklı olumlu açıklamaların parti içinde kararlılık ve ortak irade gösterdiğini, partiye yönelik saldırılar karşısında güçlü bir dayanışma vurgusunun yapıldığını belirtti. Araya girenlerin gerçekle bağdaşmayan iddialarla gündemi bulandırma çabalarını ise 'abesle iştigal' olarak nitelendirdi. Bu tür girişimlerin parti yöneticilerini üzdüğünü ve partinin birlik ve beraberlikle yoluna devam edeceğini vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.