Muratpaşa Belediyesi plajları bayramda açık kalacak

Muratpaşa Belediyesi plajları bayramda açık kalacak
Muratpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı'nda plaj ve bazı sosyal tesislerini açık tutacak.

Muratpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı boyunca Antalya'daki plajlarını ve bazı sosyal tesislerini açık tutacağını duyurdu. Erenkuş, Erdal İnönü Kent Parkı, İnciraltı, Mobil ve Konserve plajları bayram boyunca hizmet verecek. Plajlar 06.00'da açılacak ve 08.00'den itibaren şezlong, şemsiye kiralama ve yiyecek-içecek hizmetleri sunulacak. İşletmeler 20.00'ye kadar açık kalacak.

Belediyeye ait kent parklarındaki sosyal tesislerin bazıları bayramın ilk günü kapalı olacak. Deniz Yüzü Kafe ve Antalya Lokantası, Dağ Yakası ve Kültür Kafe gibi işletmeler bayramın ikinci gününden itibaren 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet verecek. Teneffüs Park ise bayramın ilk ve son günü kapalı, ikinci ve üçüncü günleri ise 10.00-19.30 saatleri arasında açık olacak.

Falez sahilindeki Engelsiz Kafe ise bayramın ilk iki günü kapalı kalacak ve üçüncü günden itibaren 08.30-24.00 saatleri arasında hizmet vermeye başlayacak.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.