Muratpaşa Belediyesi'nden sünnet şöleni: 168 çocuk ücretsiz sünnet edildi

Muratpaşa Belediyesi'nden sünnet şöleni: 168 çocuk ücretsiz sünnet edildi
Muratpaşa Belediyesi, 168 çocuğun ücretsiz sünnet edildiği 11. Geleneksel Sünnet Şöleni'ni 5 Eylül'de düzenleyecek.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 11'incisi düzenlenecek Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan 168 çocuğu Meydan Tıp Hastanesi'nde ziyaret etti.

Hastanede çocukları ziyaret eden Başkan Uysal, çocuklara kırtasiye malzemeleri ve eşofman takımı hediye etti. 5 Eylül'de Şehitler Parkı'nda düzenlenecek şöleni duyuran Uysal, ekonomik dayanışma içinde olmanın önemini vurgulayarak tüm Muratpaşalıları etkinliğe davet etti. Başkan Uysal, belediyenin kültür ve inanç değerleri doğrultusunda vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik sosyal hizmetler sunduğunu belirtti.

Çocuklarını sünnet ettirmeye getiren ebeveynler Tanju Çot ve Hatice Küçükşen, belediyenin sağladığı ücretsiz ve kaliteli sağlık hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çot, ilk erkek çocuklarının sünnet olması nedeniyle heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade ederken, Küçükşen de özel bir hastanede ve en güzel şartlarda yapılan operasyondan dolayı belediyeye teşekkürlerini iletti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.