Nazilli'de orman yangını: 5 hektar alan zarar gördü

Nazilli'de orman yangını: 5 hektar alan zarar gördü
Aydın'ın Nazilli ilçesinde çıkan orman yangını, 2 saatte söndürülürken, 5 hektarlık alan zarar gördü.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Karıncalıdağ mevkisinde öğlen saat 12.30 sıralarında bir orman yangını çıktı. Yangına, çok sayıda arazözle karadan, 6 helikopter ve 1 uçakla da havadan müdahale edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu yangın, yaklaşık 2 saat içinde kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangının kızılçam ağaçlarıyla kaplı 5 hektarlık bir alanı etkilediği belirtildi.

Yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlatılırken, yetkililer zarar gören alanın tespiti ve değerlendirilmesi için çalışmalarını sürdürüyorlar.

9860-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.