Serik'te kaybolan Özgür Yıldırım'ın (15) cesedi bulundu
Antalya'nın Serik ilçesinde, 19 Temmuz günü ailesiyle piknik yaparken ırmağa düşen topunu almak için suya giren 15 yaşındaki Özgür Yıldırım'ın cansız bedenine ulaşıldı.
Şahintepesi mesire alanında gerçekleşen olayda, saat 20.00 sıralarında ırmağa kaçan topun peşinden suya atlayan genç, akıntıya kapılarak gözden kaybolmuştu. Olay yerine gelen jandarma, itfaiye, Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma (JAK) ve AFAD ekipleri, kaybolduğu gün ve ertesi gün arama çalışmaları yürütmüş, ancak sonuç alamamıştı.
Bu sabah yeniden başlatılan aramalar sonucunda, JAK, itfaiye, sağlık, AFAD ve İHH ekiplerinin ortak çalışmasıyla Özgür Yıldırım'ın cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulundu. Suda bulunan ceset, dalgıçlar tarafından çıkarıldı. Olay yerine gelen anne Birgül ve baba Sakip Yıldırım gözyaşlarına boğulurken, Serik Yunus Emre Lisesi öğrencisi olan Özgür Yıldırım'ın cansız bedeni, Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.