Silifke Belediyesi'nden temizlik çağrısı: Vatandaşlardan duyarlılık bekleniyor

Silifke Belediyesi'nden temizlik çağrısı: Vatandaşlardan duyarlılık bekleniyor
Silifke Belediyesi, temizlik seferberliğini sürdürürken vatandaşlardan daha fazla duyarlılık bekliyor.

Silifke Belediyesi, ilçede başlattığı temizlik seferberliğini sürdürüyor ve vatandaşlara çevre bilinci konusunda duyarlılık çağrısı yapıyor.

Belediye ekipleri, ilçe merkezindeki meydan, cadde, sokak, park ve sosyal alanlarda biriken çöp ve molozları temizleme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, temizlik faaliyetlerinin ardından kısa sürede aynı alanların yeniden çöp ile kirlendiğini belirterek, bu durumun ilçe halkına yakışmadığını vurguluyor. Mesire alanları, ırmak kenarları ve okul bölgelerinde de benzer sorunlar yaşandığı gözlemleniyor; yollarda izmaritler, içecek kutuları, gıda paketleri ve moloz yığınları sıkça görülüyor.

Temizlik çalışmalarından memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve ekibine teşekkürlerini iletti. Vatandaşlar, temizlik personellerinin özverili çalışmalarına rağmen, çevre temizliğine daha fazla önem verilmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Turgut ise, ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığını, yaz sezonu öncesinde vatandaşlardan daha fazla duyarlılık beklediğini belirtti. Başkan, temiz bir çevre için halkın desteğinin önemini vurgulayarak, herkesi temizlik seferberliğine katılmaya davet etti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.