Silivri Alibey Camii yıkıldı: Yeni cami temeli bayram sonrası atılacak

Silivri Alibey Camii yıkıldı: Yeni cami temeli bayram sonrası atılacak
Deprem nedeniyle yıkılan Silivri Alibey Camii'nin yerine yeni bir cami inşa edilecek; temeli bayramdan sonra atılacak.

Silivri Belediyesi, deprem güvenliği açısından riskli bulunan Alibey Camii'nin yıkımını tamamladı. Belediye, cami yıkımının ardından zemin iyileştirme çalışmalarına başladı. Yapılan açıklamaya göre, çalışmaların tamamlanmasıyla yeni caminin temeli atılacak.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bayramdan sonra hafriyat işlemlerinin tamamlanacağını ve yeni caminin temel atma töreninin gerçekleştirileceğini duyurdu.

Balcıoğlu, yeni caminin modern, güvenli ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde inşa edileceğini vurguladı. Projenin Silivri halkı için önemli bir adım olduğunu ve yeni caminin bölgeye değer katacağını belirtti.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.