Türkiye Belediyeler Birliği'nden Yüreğir'e iki çöp kamyonu hibe edildi
Türkiye Belediyeler Birliği, Adana'nın Yüreğir Belediyesi'ne iki adet çöp kamyonu hibe etti. Araçların anahtar teslimi, 30 Mayıs 2025 tarihinde, Çankaya Belediyesi’nin İlkbahar Mahallesi'ndeki yerleşkesinde gerçekleşti.
Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, teslim töreninde konuşarak belediyelerin kalkınması için siyasetten, kutuplaşmadan ve kayırmacılıktan uzak bir hizmet anlayışıyla çalıştıklarını vurguladı. Törene Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ve meclis üyeleri de katıldı.
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, hibe araçların sembolik anahtarlarını Zeydan Karalar'dan teslim aldı. Demirçalı, "Belediyemize hibe olarak kazandırdığımız iki adet çöp kamyonu ilçemize hayırlı olsun. Zeydan Başkanımızdan anahtarlarını teslim aldığımız araçlarımız çok yakında Yüreğir’imize hizmet etmeye başlayacak." şeklinde konuştu.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.