Yalova'da çöpü yere atan işletmeye 3 bin lira ceza

Yalova'da çöpü yere atan işletmeye 3 bin lira ceza
Yalova'da çöpünü yere atan işletmeye 3 bin TL ceza kesildi.

Yalova'da bir işletme, çöp konteynerinin boş olmasına rağmen çöpünü yere attığı için 3 bin lira idari para cezası ile cezalandırıldı. Yalova Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekiplerinin tespitlerine göre işletme çalışanı, atıkları yere bıraktı.

Güvenlik kamerası kayıtları, işletme çalışanının çöpü yere atma eylemini belgeliyor. Bu görüntüler, zabıta ekiplerinin tutanak tutmasını sağladı.

5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 41'inci maddesi uyarınca işletmeye 3 bin lira idari para cezası uygulandı. Yalova Belediyesi'nin temizlik ve çevre düzenine verdiği önemi gösteren bir uygulama olarak kayıtlara geçti.

46562-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.