Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanlarıyla bayramlaştı
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda düzenlenen bir programda belediye personeliyle bayramlaştı.
Başkan Yüceer, Büyükşehir ve TESKİ çalışanlarına yaptığı konuşmada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu vurguladı. Belediye hizmetlerindeki dayanışmanın önemine değinen Yüceer, vatandaşın karşısına çıkabilmelerinin çalışanların özverisi sayesinde olduğunu dile getirdi. Çalışanlara olan güvenini ve onlarla gurur duyduğunu ifade etti.
Yüceer, bayramların dayanışma ve paylaşmayı pekiştirdiği özel günler olduğunu belirterek, belediyeciliğin zor ve siyaset üstü bir hizmet alanı olduğunu söyledi. Bayram hazırlıklarının tamamlandığını ve tatilde bile görev başında olacaklarını ifade eden Başkan Yüceer, Tekirdağ'ın sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi için çalıştıklarını belirtti. Çalışmalarına hep birlikte devam edeceklerini, daha yaşanabilir bir şehir oluşturmayı ve hemşehrilerine daha iyi bir yaşam sunmayı hedeflediklerini vurguladı. Son olarak, Tekirdağ'da nice bayramlarda buluşmayı dileyerek, tüm çalışanlara iyi bayramlar diledi.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.