Zonguldak'ta iki kaçak maden ocağı imha edildi

Zonguldak'ta iki kaçak maden ocağı imha edildi
Zonguldak'ta kaçak kömür üretimi yapan iki maden ocağı, yetkililer tarafından patlayıcılarla imha edildi.

Zonguldak'ta polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucunda 22 noktada inceleme yapıldı. Bu denetimlerde, 2 kaçak kömür maden ocağının faaliyet gösterdiği tespit edildi.

Denetimler sırasında ele geçirilen malzemeler arasında 1 jeneratör, 1 hava fanı, 1 vinç, 1 hilti ve 2 baret kafa lambası bulunuyor. Kaçak maden ocaklarında kömür üretimi yapıldığı belirlendi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu ekipleri, kaçak maden ocaklarını patlayıcı maddeler kullanarak imha etti. Operasyon, güvenlik güçlerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.