ÜLKÜCÜ, her şeyden evvel Akl-ı Selim sahibi insan demektir.
ÜLKÜCÜ, ortak bir hedefe varmak için elbirliği, gönül birliği yapabilen insandır.
ÜLKÜCÜ, kendisi üzerinden yapılan 20 yıllık kirli iktidar hesabını bozacak irâdenin adıdır.
ÜLKÜCÜ, nerede olursa olsun, fikrini, kimliğini mertçe dile getiren irâdenin adıdır. 

ÜLKÜCÜ, iktidar sahiplerinin basit sırt sıvazlamalarına aldanmayan irâdenin adıdır.
ÜLKÜCÜ, iktidar sahiplerinin kaybetme hezeyanıyla düşürmek istediği tuzağa düşmeyecek irâdenin adıdır.
ÜLKÜCÜ, başarılı olmak için eğilip bükülmeyen, Ancak, eğilip bükülmeden başarılı olacaksa da fitneye düşmeyen aklın adıdır.

Ülkücülüğü, hayatlarına mihenk taşı, başlarına taç etmiş kıymetli arkadaşlar;
Ankara Bozkurtları sayfasında paylaştığımız içeriklerin öncelikli amacı, Başkent‘te oy kullanacak Ülkücüleri doğru bilgilendirmektir. Her türlü spekülasyondan ve yönlendirmeden bağımsız bir şekilde ‘Ülkücü İrâde’ nin başarıyla tecelli etmesini sağlamaya çalışmaktayız.

İçeriklerimize itiraz eden, eleştiren ve hatta gaflet ithamında dahi bulunan kardeşlerimizin hissiyatını anlıyoruz. ANCAK, Doğru Anlaşılmalıdır ki; Ülkücü hassasiyetimiz, bizleri , ‘doğru’ ile ‘daha doğru’ arasında tercih yapma vebâli altında bırakmaktadır.

Evet, Sn. Mevlüt Karakaya Ülkücüdür, bizim de ağabeyimizdir. Sn. Mevlüt Karakaya ağabeyimizi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek, bizleri de fevkalade mutlu eder. Evet, bu ‘doğru’dur. LÂKİN teessürle görülmektedir ki; Ankara’daki sandık aritmetiği bu mutlu sonucu ortaya koymaya yetmemektedir. Duygusal bakmamayı başarabilen tüm Ülkücüler bu sonucu öngörmektedirler.

Gelelim ‘daha doğru’ olan tercihe, Sn. Mansur Yavaş Ülkücüdür, bizim de ağabeyimizdir. Sn. Mansur Yavaş ağabeyimizi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek bizleri mutlu eder. Ankara’nın, vicdanlı, emanet ehli, dik duran, dik yürüyen, Ülkücü bir Başkanı olması hiçbir ülkücüyü rahatsız etmez, etmemelidir. İyi güzel de, yüreğimizi tam olarak mutmain etmeyen nedir öyleyse? Sn. Mansur Yavaş‘ın aday olduğu parti!

Evet, elbette; Gönül isterdi ki yuvamızdan belediyeye uğurlayalım. Ama mâlum olmadı, oldurulmadı, olamadı her nedense? Geçmişi konuşacak noktada değiliz. ‘Mükemmel’ olan ihtimali maalesef kaybettik. Elimizde ‘doğru’ ve ‘daha doğru’ kaldı.

Pazar günü sandığa bu seçeneklerden birini atacağız. Ya ‘doğru’ ile İ.Melih’i başkan yapacağız. Ya da ‘daha doğru’ ile Mansur Yavaş’ı, Ülkücü’yü başkan yapacağız.

Aslında, çok sade, çok net bir tercih noktasındayız. Bu tercihin mesûliyeti, fitne sloganlarına kurban edilemeyecek kadar keskindir.

Ankara Bozkurtları sayfamıza gösterilen yoğun ilgi ve destek bize göstermiştir ki, Ülkücü İrâde bu mesuliyeti derinden hissetmektedir. Bazı Akp ‘li, Bdp’li ve ne idüğü Belli Değil ‘lerin sayfaya gelerek MHP‘li gibi yorum yapmaları gösteriyor ki ‘daha doğru’ olan tercihimiz büyük bir panik yaratmıştır. Bu trollerin yaptığı ‘vahşi’ yorumlara bakarsanız, BİZ, aramızda kan olan, din düşmanı CeHaPe ‘nin değirmenine su taşıyoruz. Bu trollerin profillerine bakacak olursanız, kimin kime su taşıdığını rahatlıkla göreceksiniz. Daha dikkatli dinlerseniz İ.Melih’in hezeyanını duyacaksınız o yorumlarda.

Kıymetli Arkadaşlar, biz sadece ve sadece Büyükşehir Belediye Başkanlığı sandığında Sn. Mansur Yavaş‘a destek olunmalıdır diyoruz.

İlçe Belediye Başkanlıkları ve İlçe Belediye Meclisi sandıklarında elbette ve daima MHP diyeceğiz. Büyükşehir Belediye Meclisi; ilçelerden gelen üyelerden oluşacağı için, Ülkücü İrâde, ilçelerden sonra Büyükşehir Meclisinde de hâkim irade haline gelecek ve güçlenecektir.

Ülkücü irâdenin zayıflamasını isteyen, Alçaktır, Haindir, Delâlet içindedir.

Ülkücü irâde; 20 yıldır kene gibi Ülkücüler üzerinden beslenen İ.Melih ‘i artık sırtından atmalıdır. Bizim bütün gayretimiz, bütün duamız, sadece ve sadece budur. Bize bühtan eden, meramımızı tam anlatamadığımız kardeşlerimiz varsa onlara da sözümüz; Rabb-ül Âlemin her şeyi hakkıyla bilendir. İnanınız ki, gayretimiz samimidir, niyetimiz hâlistir, şerrin def’inden başka hiçbir hesabımız, planımız yoktur. ALLAH (C.C) şerre vesile olacak tek nefes nasip etmesin.

Niyetimiz hayırdır, âkibetimiz de hayrolur inşallah…

Duâ ile…

Editör: TE Bilişim