Aslında bu başlık olmalı İnsana değer veren siyaset Ne adına olursa olsun, hangi hesap adına olursa olsun vazgeçilmeyecek tek ilke insanı, bireyi önemsemek adam yerine koymak ilkesidir…

Bilmediğiniz kıskandığım bir AKP teşkilatlanma metodunu daha doğrusu yöneticilerine, teşkilat emekçilerine verdiği önemi anlatınca bunlar boşuna başarmamış diyenlerinizde olacaktır!

AKP den milletvekili aday adayı olduğunuzda her şehirde sizi sözel sorguya çeken bir heyet kurulur.Bu heyet başlıca şu soruları sorar.Neden AKP yi tercih ettiniz,falan filan ama en önemlisi mahalle başkanınız değil oturduğunuz sokağın AKP sorumlusu başkanını tanıyor musunuz la başlar ve oradan gelen istihbarat sizi aday adayları havuzunun içine atar yoksa baştan güle güle denir.Bunu bizzat yaşayan en az beş kişi ben tanıdım ve bizzat onlardan dinlemiştim.AKP de işlerin nasıl döndüğünü biliriz de ama en azından bu tavır bile sokaktaki çalışanını nasıl motive eder biz burasına bakalım olmaz mı ?

Bizde özlediğimiz kıskandığımız bu tablo çok şükür bu dönem Allah ın izni ile geliyor. Bizde ise adam milletvekili adayı düğününe bir ilçe başkanımızı tenezzül edip çağırmaz ama Aziz Yıldırım baş konuk! İşte o gün geliyor o zatı muhterem bize geldiğinde bizde ona git seni Aziz Yıldırım milletvekili yapsın diyebileceğiz. Artık MHP de Teşkilatlar ve emek önemlidir bunu bizzat genel başkan MYK toplantısında söylemiş.

İşte bu formül temayül yoklamaları tabanımızı ve siyaset emekçilerimizi motive ederek inanılmaz mücadele azmi verecektir. Bana inanmayan bir araştırsın görsün. Evet, birbirimizi adam yerine koyacağız, bizi adam yerine koyanları sırtımızda taşıyacağız. Bizi adam yerine koymayanları da bir yardan sırtımızdan öylesine atacağız ki asla bir daha dönüşleri olamasın…