19 Eylül Gaziler gününde Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı Bursa Garnizon Şehitliği ve Gazi Mezarlığını ziyaret etti. Nilüfer İlçenin ziyaretine, Zafer Partisi Bursa Gençlik Kolları da eşlik etti.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin, Başkan Yardımcısı Dilek Yılmaz Çam, Bursa Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mert Dönmez, Arge Birim Yöneticisi Onur Çağlıer, Nilüfer İlçe Koordinatörü Mustafa Mestanlı ve gençlerin katıldığı ziyarette partililer şehitlik anıtında şehitler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Daha sonra şehitliği ziyaret eden heyet, Gazi Mezarlığına geçti.

İlçe Başkanı Işıl Esgin, burada yaptığı konuşmada "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, gaziler yaşayan anıtlardır. Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve harp malulu bütün gazilerimizi saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz. Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı ve Zafer Partisi Bursa Gençlik Kolları ile birlikte Garnizon Şehitliğinde Gazi Mezarlığını ziyaret ettik. Zafer Partisi olarak, her zaman Şehit ve Gazi yakınlarımızın yanındayız" dedi.

Editör: Yadigar Hanım