Zafer Partisi’ndeki istifa süreçleri devam ediyor. Gelen bilgilere göre Eskişehir İl Teşkilatı topluca istifa etti. Eski il başkanı dahil 21 yönetici istifa etti.  İsmi açıklanmayan üyelerin yanında, bazı üyeler yazılı açıklama yaptı.  İstifa eden üyeler ve açıklamaları şöyle:

“Adamcılık, adam kayırma, basamak olarak kullanma, yükselme, hırs ve şehvet düşkünlüğü ideolojisi olmayan sıradan partilerde mümkün olur.

Türkçülük ve Türk Milliyetçiliği ideolojisi anılan karakterlerle hiçbir şekilde yan yana gelmek bir yana örtüşmesi mümkün dahi değildir.  

Türk Milletine hizmet noktasında Ayyıldız Hareketinde başladığımız ve Zafer Partisinde yansıtmaya çalıştığımız ideolojimizin anılan ve bizde aslolan bu sebeplerden dolayı tıkanma noktasına geldiğini düşünerek evveliyatında 26.10.2022 tarihinde Eskişehir İl Yönetimi olarak partimize zarar vermemek adına sessiz bir şekilde yönetimden istifa etmiştik. Aradan geçen 4,5 aylık zaman zarfında  sadece Zafer Partisi üyesi olarak problemlerin somut çözüm ve ortadan kaldırma gibi adımları göremediğimizden an itibari ile Zafer Partisi üyeliğimizden de istifa etmiş bulunuyoruz.

Parti içi siyasette devam eden Türkçü ve Türk Milliyetçisi arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

Mustafa Aynacı

Atlıhan Hatip

Altan Soğancı

Gazi Mustafa Kemal Akyüz

Onur Nebioğlu

Bircan Örcüm

Erol Ege

Mehmet Soğancı

Hatice Soğancı

Alper Payas

Serhat Özdil

Ahmet Er

Tamer Ünal

Anıl Uygur

Ali Özgen

Yıldız İncilay Payas

istiffa 2

Editör: Habererk Habererk